Accommodatie

Accommodatie

Heerlijk bijkomen in een luxe Bed & Breakfast

U kunt via Airbnb betalen met IDeal, Creditcard en andere betaalmogelijkheden. Wilt u contant betalen? Reserveer dan telefonisch.

Wij hebben een maximale overnachting periode van 14 nachten.

U kunt gerust bij ons op de oprit parkeren of langs de weg als daar een plek vrij is.

Tussen Vecht en Veer

Heerlijk bijkomen in een 2 persons luxe Suite voorzien van alle gemakken en ontspanning. 300 meter vanaf het prachtige centrum van Hardenberg en het mooie Vechtdal natuurgebied. Deze luxe Bed & Breakfast is voorzien van een infra-rood Sauna, een mooie douche, eigen keuken, 50 Inch televisie. Met en hoogwaardig slapen in een Serta bed. Er wacht u een heerlijk ontbijt die ’s ochtends voor u wordt klaar gemaakt. U hebt alle privacy en eigen entree. U bent van harte welkom Tussen Vecht en Veer.
De ruimte
Wij respecteren uw privacy. De ruimte is volledig privé, u kunt deze betreden door middel van een elektronisch aangestuurde sluitelkluisje. De ruimte is voorzien van alle luxe. Zo heeft u een eigen keuken, een luxe badkamer met een regen douche, 2 persoons infra-rood sauna, eigen slaapkamer met een hoogwaardig Serta bed, een 50 inch televisie met Netflix, een eethoek waar aan u rustig kunt werken, kortom een geweldige leefruimte.
Vervoer
Het station is op 15 minuten loopafstand vanaf het Bed & Breakfast. De dichtstbijzijnde busstation is 2 minuten lopen. Daarnaast is er de gelegenheid om een fiets te huren van nog geen 1 minuut vanaf de B&B.
  • Tuin

  • Privé badkamer

  • Sauna

  • Mini tuin